top of page
  • Protect Children

Stop, Slow & Go - Informationsbrev för vårdnadshavare

Uppdaterat: 21 dec. 2023

STOP, SLOW & GO MATERIALPAKET


Stop, Slow & Go materialpaketet innehåller också detta informationsbrev för vårdnadshavare med allmän information gällande materialpaketet, hemläxor som barnet ska göra tillsammans med vårdnadshavarna samt ämnen att fundera på tillsammans.


Materialpaketet innehåller också en allmän anvisning för lärare samt tilläggsmaterial. Du hittar alla Stop, Slow & Go materialen, inklusive materialen för 5-6- och 7-9-åringar, här.


Det är viktigt att du är närvarande och att du stöder dina elever så att de kan tryggt dra nytta av allt som digitaltrafiken har att erbjuda. Du kan självsäkert uppmuntra dem att forska de digitala omgivningarna, så länge som du är medveten om var de rör sig och vad de gör. Just så som i den fysiska omgivningen då du lär dem till exempel trafikregler eller ger råd för hur man ska förhålla sig till främlingar.


Stop, Slow & Go är ett färdigt materialpaket gällande digital säkerhet, som ger dig tydliga anvisningar för hur du kan hantera teman gällande digital säkerhet i din klass eller med dina barngrupper. Det är viktigt för barn att öva vad som är förbjudet (STOP), fundersamt (SLOW) och eller tillåtet (GO) också inom digitaltrafiken.


Materialpaketet är i regel med läroplanen.


🇸🇪 Swedish Svenska


Stop, Slow & Go - Informationsbrev för vårdnadshavare
.
Ladda ner • 4.81MB

🇫🇮 Finnish Suomi

🇬🇧 English

🇷🇺 Russian русский

AR Arabic

SO Somali

ES Spanish EspañolComments


bottom of page