top of page
  • Protect Children

Toivotamme tervetulleeksi Suojellaan Lapsia ry:n ensimmäisen lähettilään: Scharliina Eräpuron

AJANKOHTAISTA

Vuodesta 2019 lähtien me Suojellaan Lapsia ry olemme tehneet kaikkemme suojellaksemme lapsia seksuaaliväkivallalta. Tutkimukseen pohjautuvan kokonaisvaltaisen toimintamme tavoitteena on puuttua näihin rikoksiin kaikista mahdollisista näkökulmista.


Yksi tärkeimmistä työmme osa-alueista on tietoisuuden lisääminen lapsiin kohdistuvan seksuaaliväkivallan ilmiön laajuudesta ja sen vaikutuksista. Tuemme kansallisesti ja kansainvälisesti vahvempia toimia lasten suojelemiseksi ja rikosten ennaltaehkäisemiseksi. Pyrimme vahvistamaan niin lasten, selviytyjien kuin perheiden oikeuksia. Scharliina Eräpuro, Suojellaan Lapsia ry:n ensimmäinen lähettiläs tai “ambassador”, liittyy mukaan vaikuttamistyöhömme tehostamaan taistelua lasten suojelemiseksi seksuaaliväkivallalta


Scharliina Eräpuro: "tuodaan valoa yhteiskunnassamme vallitsevaan pimeyteen"


Scharliina on vahva lasten oikeuksien puolestapuhuja, joka puhuu taiteensa kautta. Scharliina on muun muassa ylpeä ja menestynyt taiteilija, näyttelijä, laulaja, lauluntekijä ja malli.

"Olen löytänyt tapani parantua ja selviytyä kokemuksistani luovuuteni kautta. Luovat ilmaisuni auttoivat minua parantumaan. Tästä syystä olen inspiroitunut lisäämään tietoisuutta ilmiöstä ja auttamaan muita."

Taiteessaan Scharliina käsittelee ja avautuu usein syvällisistä aiheista. Esimerkiksi hänen kappale nimeltä "Little Girl" pureutuu Scharliinan omiin lapsuuden traumoihin.

Tällä hetkellä Scharliina haastaa itsensä osallistumalla Miss Suomi 2023 -kilpailuun. Voit tutustua Scharliinaan tarkemmin hänen omilla nettisivuillaan täällä.


Little Girl- projekti

Scharliina pyrkii tuomaan oikeutta seksuaaliväkivallan lapsiuhreille ja on käynnistänyt Little Girl Project -hankkeen.


Little Girl Project:in pääpaino on lisätä tietoisuutta ilmiöstä sekä tekemään lopun lapsiin kohdistuvalle seksuaaliväkivallalle ja sen aiheuttamille seuraksille luomalla muutosta ja lisäämällä tukea. Hankkeen taustalla ovat ajatukset tuesta, voimaannuttamisesta ja edistyksestä. Jonkun kohdalla pieni määrä rakkautta ja myötätuntoa voi muuttaa maailmaa.

"Uskomme maailmaan, jossa jokainen lapsi on turvassa, maailmaan, jossa me kaikki voimme saada tukea parantaaksemme traumamme, vapautuaksemme ja tullaksemme jälleen kokonaisiksi.”

"Minulla on aina ollut intoa ja kunnianhimoa pyrkiä oikeudenmukaisuuteen. Meidän kaikkien pitäisi tehdä niin".

Scharliinan voima todella inspiroi ja voimaannuttaa meitä. Suojellaan Lapsia ry:n lähettiläänä Scharliina auttaa meitä nostamaan esiin selviytyjien ääniä, oppimaan heidän viisaudestaan ja välittämään sitä laajasti sekä ajamaan yhteiskunnallista ja lainsäädännöllistä muutosta. Meille on kunnia oppia Scharliinan laajasta kokemuksesta ja työskennellä yhdessä, vahvassa yhteistyössä. Lapsiin kohdistuvan seksuaaliväkivallan vastainen taistelu tarvitsee aina suuria sydämiä ja mieliä. Olemme iloisia, että olemme löytäneet ne molemmat Scharliinasta.


Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme pysyäksesi ajan tasalla toiminnastamme.

Comments


bottom of page