top of page

Tiimimme

Suojellaan Lapsia ry on voittoa tavoittelematon Helsingissä sijaitseva yhdistys. Kansainvälinen tiimimme tekee kaikkensa edistääkseen jokaisen lapsen oikeutta väkivallattomaan lapsuuteen.

Suojellaan Lapsia ry:n pieni ja omistautunut tiimi koostuu laaja-alaisesta ja moniammatillisesta asiantuntijuudesta. Tutustu tiimiimme ja löydä yhteystietomme alta.

Toiminnanjohtaja, erityisasiantuntija, psykoterapeutti

Nina Vaaranen-Valkonen on Suojellaan Lapsia ry:n toiminnanjohtaja ja yksi perustajista. Hän toimii myös erityisasiantuntijana ja psykoterapeuttina ja on työskennellyt 20 vuotta lasten suojelemiseksi seksuaaliväkivallalta.

Projektijohtaja, lainopillinen asiantuntija

Anna Ovaska toimii Suojellaan Lapsia ry:ssä projektijohtajana ja lainopillisena asiantuntijana. Hän on erikoistunut kansainväliseen rikosoikeuteen ja lasten oikeuksiin.

Erityisasiantuntija

Katariina Leivo toimii Suojellaan Lapsia ry:ssä erityisasiantuntijana. Hänellä on merkittävää kansainvälistä kokemusta lapsen varhaisesta kehityksestä sekä lapsen ja vanhemman välisen kiintymyssuhteen merkityksestä lapsen kehitykseen.

Tutkimusvastaava, asiantuntija

Tegan Insoll toimii Suojellaan Lapsia ry:n tutkimusvastaavana ja asiantuntijana. Hän johtaa Suojellaan Lapsia ry:n tutkimusryhmää, koordinoi ReDirection-hanketta ja tekee innovatiivista tutkimusta lapsiin kohdistuvasta seksuaalisesta väkivallasta verkossa.

Asiantuntija

Valeriia Soloveva toimii Suojellaan Lapsia ry:ssä asiantuntijana. Hän tekee tekijäkeskeistä tutkimusta analysoiden dataa, joka on kerätty pimeästä verkosta lapsiin kohdistuvaa seksuaaliväkivaltaa todistavaa kuvamateriaalia käyttäviltä henkilöiltä.

Marianne Mäenpää

Oikeuspsykologi, psykologi

Marianne Mäenpää, PsM, toimii Suojellaan Lapsia ry:ssä konsultoivana asiantuntijana. Hän on erikoistunut oikeuspsykologian alan eri kysymyksiin, joista erityisesti lapsiin kohdistuvaan rikollisuuteen ja lapsiin kohdistuvien rikosten tutkintaan. 

Eva Díaz Bethencourt

Asiantuntija

Eva on suorittanut kansainvälisen oikeuden ja ihmisoikeuksien maisteriohjelman Åbo Akademissa ja hän suhtautuu intohimoisesti ihmisoikeuksien ja sukupuolten tasa-arvon puolustamiseen. Eva työskenteli aikaisemmin asianajajana Espanjassa muutaman vuoden ajan ja keskittyy nyt työssään Suojellaan Lapsia ry:ssä ennaltaehkäisemään lapsiin kohdistuvaa seksuaaliväkivaltaa kokonaisvaltaisesti.

Iina Vaaranen

Viestintäkonsultti

Iina Vaaranen toimii Suojellaan Lapsia ry:ssä viestintäkonsulttina. Tällä hetkellä Iina viimeistelee tutkintoa Helsingin yliopiston politiikan ja viestinnän maisteriohjelmassa. Hän vastaa yhdistyksen viestinnästä, mediasuhteista ja viestinnän strategisesta suunnitelusta.

Noora Kuisma

Talouskonsultti

Noora Kuisma toimii Suojellaan Lapsia ry:ssä talouskonsulttina. Noora on koulutukseltaan ekonomi ja hän on suorittanut Aalto yliopiston maisteritutkinnon data-analytiikasta. Noora vastaa yhdistyksen taloudenhallinnasta ja raportoinnista. 

Vaikuttamistyön asiantuntija

Matilda Sandvik toimii vaikuttamistyön asiantuntijana Suojellaan Lapsia ry:ssä. Hän on erikoistunut kansainväliseen ihmisoikeuslainsäädäntöön ja on vahva lasten oikeuksien puolestapuhuja. 

 

Väliaikaisesti poissa, yhteydenottopyynnöt Anna Ovaskalle.

bottom of page