Ennaltaehkäisemme lapsiin kohdistuvaa verkkovälitteistä seksuaalirikollisuutta tuottamalla uutta tutkimusta ja tietoa sekä vaikuttamalla rikosten tekijöihin.

Tiimimme

Suojellaan Lapsia ry:n pieni ja omistautunut tiimi koostuu laaja-alaisesta ja moniammatillisesta asiantuntijuudesta.

 

Tutustu tiimiimme ja löydä yhteystiedomme alta.

Toiminnanjohtaja, erityisasiantuntija, psykoterapeutti

Nina Vaaranen-Valkonen on Suojellaan Lapsia ry:n toiminnanjohtaja. Hän toimii myös erityisasiantuntijana ja psykoterapeuttina, ja hän on työskennellyt 15 vuotta lasten suojelemiseksi seksuaaliväkivallalta.

Lainopillinen asiantuntija, järjestölakimies

Anna Ovaska toimii Suojellaan Lapsia ry:n lainopillisena asiantuntijana ja järjestölakimiehenä. Hän on erikoistunut kansainväliseen rikosoikeuteen ja lasten oikeuksiin.

Kehityspsykologian asiantuntija

Katariina Leivo toimii Suojellaan Lapsia ry:n kehitspsykologian asiantuntijana. Hänellä on merkittävää kansainvälistä kokemusta lapsen varhaisesta kehityksestä sekä lapsen ja vanhemman välisen kiintymyssuhteen merkityksestä lapsen kehitykseen.

Lasten oikeuksien asiantuntija

Matilda Sandvik toimii Suojellaan Lapsia ry:n lasten oikeuksien asiantuntijana. Hän on erikoistunut yksityisyyden ja- tiedonsuojaan sekä lasten oikeuksien toteutumiseen eri ympäristöissä.

Projektitutkija, asiantuntija

Tegan Insoll toimii Suojellaan Lapsia ry:n projektitutkijana ja asiantuntijana. Hän on kansainvälinen ihmisoikeusasianajaja,  ja on erikoistunut kansainväliseen terveyslainsäädäntöön sekä lasten oikeuksiin.