top of page
Ennaltaehkäisemme lapsiin kohdistuvaa verkkovälitteistä seksuaalirikollisuutta tuottamalla uutta tutkimusta ja tietoa sekä vaikuttamalla rikosten tekijöihin.

Tiimimme

Suojellaan Lapsia ry on voittoa tavoittelematon, Helsingissä sijaitseva yhdistys. Kansainvälinen tiimimme tekee kaikkensa edistääkseen jokaisen lapsen oikeutta väkivallattomaan lapsuuteen.

Suojellaan Lapsia ry:n pieni ja omistautunut tiimi koostuu laaja-alaisesta ja moniammatillisesta asiantuntijuudesta. Tutustu tiimiimme ja löydä yhteystiedomme alta.

Toiminnanjohtaja, erityisasiantuntija, psykoterapeutti

Nina Vaaranen-Valkonen on Suojellaan Lapsia ry:n toiminnanjohtaja. Hän toimii myös erityisasiantuntijana ja psykoterapeuttina, ja hän on työskennellyt 15 vuotta lasten suojelemiseksi seksuaaliväkivallalta.

Projektijohtaja, lainopillinen asiantuntija

Anna Ovaska toimii Suojellaan Lapsia ry:llä projektijohtajana ja lainopillisena asiantuntijana. Hän on erikoistunut kansainväliseen rikosoikeuteen ja lasten oikeuksiin.

Kehityspsykologian asiantuntija

Katariina Leivo toimii Suojellaan Lapsia ry:n kehitspsykologian asiantuntijana. Hänellä on merkittävää kansainvälistä kokemusta lapsen varhaisesta kehityksestä sekä lapsen ja vanhemman välisen kiintymyssuhteen merkityksestä lapsen kehitykseen.

Lasten oikeuksien asiantuntija

Matilda Sandvik toimii Suojellaan Lapsia ry:n lasten oikeuksien asiantuntijana. Hän on erikoistunut yksityisyyden ja- tiedonsuojaan sekä lasten oikeuksien toteutumiseen eri ympäristöissä.

Tutkimusvastaava, asiantuntija

Tegan Insoll toimii Suojellaan Lapsia ry:n tutkimusvastaavana ja asiantuntijana. Hän on kansainvälinen ihmisoikeusasianajaja,  ja on erikoistunut kansainväliseen terveyslainsäädäntöön sekä lasten oikeuksiin.

Nuorempi asiantuntija

Valeriia Soloveva toimii nuorempana asiantuntijana Suojellaan Lapsia ry:llä. Valeriia suorittaa rauhan- ja konfliktitutkimuksen maisteritutkintoa Tampereen yliopistossa.

bottom of page