top of page
  • Protect Children

Empowering Single "Pieces of Me" Illuminates Survivor Stories of Child Sexual Abuse

Päivitetty: 1. syysk. 2023

AJANKOHTAISTA


"Laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä Scharliina on Suojellaan Lapsia ry:n lähettiläs. Scharliinan tänään julkaistu “Pieces of Me” kappale on voimauttava ja valaisee hänen matkaansa seksuaaliväkivallan uhrista selviytyjäksi.

Kappaleellaan hän haluaa sekä valaista lapsuuden seksuaaliväkivallasta selviytyneiden tarinoita mutta myös käynnistää merkittävän aloitteen Suojellaan Lapsia ry:n toiminnan tukemiseksi.


50 % kaikista singlen tuotoista lahjoitetaan suoraan Suojellaan Lapsia ry:n toimintaan ja työhön seksuaaliväkivallasta selviytyneille.


Scharliina on myös vuoden 2023 "Miss Suomi" finalisti. Hän avaa henkilökohtaisella "Pieces of Me" kappaleellaan omaa toipumisen matkaansa pimeydestä valoon. Scharliina toivoo, että musiikki tarjoaa lohtua ja voimaa myös muille selviytyjille.


Single on vahva viesti hiljaisuuden rikkomiseksi lapsiin kohdistuvasta seksuaaliväkivallasta. Se rohkaisee kuulijoita toimimaan ja tukemaan Suojellaan Lapsia ry:n työtä lapsiin kohdistuvan seksuaaliväkivallan ennaltaehkäisemiseksi.


Commenti


bottom of page