top of page
  • Protect Children

Stop, Slow & Go - Allmänna anvisningar för läraren

Uppdaterat: 21 juli 2022

STOP, SLOW & GO MATERIALPAKETAllmänna anvisningar för läraren


Det är bra att börja lära digitala säkerhetskunskaper till barn så tidigt som möjligt, så att de kan bli en naturlig del av deras liv. Denna allmänna anvisning ger dig råd för hur du kan hantera ämnen gällande digitala säkerhetskunskaper med din klass eller med din barngruppStop, Slow & Go - Allmänna anvisningar för läraren
.
Download • 2.04MB

Obs! Materialpaketet innehåller också ett informationsbrev för vårdnadshavare samt tilläggsmaterial. Du hittar alla Stop, Slow & Go materialen, inklusive materialen för 5-6- och 7-9- åringar, här.

 

Det är viktigt att du är närvarande och att du stöder dina elever så att de kan tryggt dra nytta av allt som digitaltrafiken har att erbjuda. Du kan självsäkert uppmuntra dem att forska de digitala omgivningarna, så länge som du är medveten om var de rör sig och vad de gör. Just så som i den fysiska omgivningen då du lär dem till exempel trafikregler eller ger råd för hur man ska förhålla sig till främlingar.


Stop, Slow & Go är ett färdigt materialpaket gällande digital säkerhet, som ger dig tydliga anvisningar för hur du kan hantera teman gällande digital säkerhet i din klass eller med dina barngrupper. Det är viktigt för barn att öva vad som är förbjudet (STOP), fundersamt (SLOW) och eller tillåtet (GO) också inom digitaltrafiken.

Materialpaketet är i regel med läroplanen.


Comments


bottom of page