top of page
  • Protect Children

Selaile Suojella Lapsia ry:n piirrustuskilpailuun osallistuneita taideteoksia ja katso voittajat!

AJANKOHTAISTA


Järjestimme osana joulukalenteriamme lapsille ja nuorille piirrustuskilpailun, jonka teemana oli liikennevalon värit eri digiarjen tilanteissa. Parin viikon aikana vastaanotimme lapsilta ympäri Suomen useita upeita taideteoksia, joita voi selailla tekstin lopussa. Piirrustuskilpailun taideteoksia voi myös selata joulukalenterimme luukussa 23, kun taas voittajat esitellään luukussa 24.


Lasten tekemät taideteokset osoittavat jälleen, mitä me Suojellaan Lapsia ry:ssä tiesimmekin – digiarki on lapsille todella mieluinen, innostava ja tärkeä aihe, ja lapset ovat todella taitavia ilmaisemaan ajatuksiaan ja tunteitaan digiarjesta myös taiteen avulla.


Piirrustuskilpailu perustui kehittämäämme liikennevalomalliin, joka ohjeistaa lapsille digiturvataitoja. Myös etätyöpajoissamme harjoitellaan digiturvataitoja askartelemalla ja piirtämällä, liikennevalomallin tuella. Etätyöpajat jatkuvat keväällä 2023 osana Oikeusministeriön ja Opetushallituksen rahoittamia hankkeita. Tiedotamme asiasta pian lisää uutiskirjeessämme!


"Liikennevalon värit eri digiarjen tilanteissa"


Piirrustuskilpailun voittivat Samuel 8v, Seelia 6v ja Haider 10v. Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille piirrustuskilpailuun osallistuneille!


Muita kilpailuun osallistuneita taideteoksia:Comentarios


bottom of page