top of page
  • Protect Children

Suojellaan Lapsia ry on mukana #NUORI2023 tapahtumassa!

AJANKOHTAISTA


Suojellaan Lapsia ry on mukana Nuori2023- tapahtumassa! Rekisteröidy tapahtumaan ja tule tutustumaan tiimiimme ja maksuttomiin huippusuosittuihin #MyFriendToo materiaaleihin näyttelypisteellämme 116. Näyttelypisteellämme voit myös osallistua arvontaan, sekä allekirjoittaa vetoomuksen, jonka kautta voit suoraan vaikuttaa lasten ja nuorten suojeluun verkkoväitteiseltä häirinnältä, houkuttelulta ja seksuaaliväkivallalta.


Nuorten kanssa työskentelevät ammattilaiset ovat äärimmäisen tärkeässä roolissa tukemassa nuorten turvallisempaa arkea. Suojellaan Lapsia ry tuottaa maksuttomia materiaaleja nuorille ja nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille. Näiden materiaalien avulla voidaan ennaltaehkäistä lapsiin kohdistuvaa seksuaalista häirintää, houkuttelua ja seksuaaliväkivaltaa, ja edesauttaa rikosten esiintuloa ja ilmoittamista. Materiaalimme ovat kehityspsykologiaan, kasvatustieteeseen, psykoterapiaan, ihmisoikeuksiin, lasten oikeuksiin ja rikosoikeuteen erikoistuneiden asiantuntijoidemme kehittämiä, ja ne perustuvat viimeisimpään tutkimustietoomme.


#MyFriendToo materiaalit

Lapsiin ja nuoriin kohdistuva häirintä, houkuttelu ja seksuaaliväkivalta ovat vahvasti piilorikollisuutta, ja vain harvat teot tulevat aikuisten tai viranomaisten tietoon. Useat tutkimukset osoittavat, että lasten ja nuorten ikätoverit ja ystävät saavat usein tietää häirinnän, houkuttelun ja seksuaaliväkivallan teoista ensimmäisinä.


MyFriendToo sivuston ja materiaalien tavoitteena on tarjota nuorille selkeää tietoa ja ohjeistusta tilanteessa, missä he saavat tietää ystävänsä joutuneen seksuaaliväkivallan uhriksi. Jaamme #MyFriendToo materiaaleja maksutta näyttelypisteellämme!Sinä voit vaikuttaa lasten ja nuorten suojelemiseen verkkovälitteiseltä seksuaaliväkivallalta! Suojellaan Lapsia ry:n #SinäPäätät kampanjan tavoitteena on lisätä tietoisuutta ja tukea uutta ehdotusta EU- asetukseksi lapsiin kohdistuvien verkkovälitteisten seksuaalirikosten torjumiseksi. Kampanja toteutetaan osana Euroopan laajuista Justice Initiative- hanketta. Allekirjoita vetoomus näyttelypisteellämme ja auta tekemään internetistä turvallisempi lapsille ja nuorille!Osallistu arvontaan – voita maksuton koulutus edustamallesi taholle!


Suojellaan Lapsia ry tekee kokonaisvaltaista, tutkimuspohjaista työtä lasten suojelemiseksi kaikelta seksuaaliväkivallalta. Olemme ainoa Suomessa toimiva järjestö, joka vain ja ainoastaan keskittyy lapsiin kohdistuvan seksuaalisen häirinnän, houkuttelun ja seksuaaliväkivallan ennaltaehkäisyyn. Koulutamme vuosittain tuhansia lasten ja nuorten kanssa työskenteleviä ammattilaisia lasten ja nuorten suojelun edistämiseksi. Näyttelypisteellämme voit osallistua arvontaan, ja osallistujien kesken arvotaan yksi Suojellaan Lapsia ry:n erityisasiantuntijoiden pitämä maksuton koulutus aiheeseen liittyen!


Nähdään Jyväskylässä!コメント


bottom of page