top of page
  • Protect Children

Simon Bailey Suojellaan Lapsia ry:n strategiseksi erityisasiantuntija-neuvonantajaksi 

AJANKOHTAISTA


Suojellaan Lapsia ry vahvistaa kansainvälistä tutkimukseen pohjautuvaa työtään lapsiin kohdistuvan seksuaaliväkivallan ennaltaehkäisemiseksi.Suojellaan Lapsia ry hallitus vahvistaa yhdistyksen strategista osaamista. Hallituksen on ilo ilmoittaa, että Simon Bailey CBE, Child Rescue Coalitionin (CRC) Strategic Engagement -johtaja, Policing Institute for the Eastern Regionin (PIER) puheenjohtaja ja entinen UK National Policing Lead for Child Protection, on ottanut vastaan vastuullisen tehtävän yhdistyksen strategisena erityisasiantuntijaneuvonantajana.

Simon Bailey tuo yhdistykselle vahvaa ja laaja osaamistaan erityisesti verkkovälitteisen lapsiin kohdistuvan seksuaaliväkivallan ennaltaehkäisemiseksi. Simon Baileyn kädenjälki näkyy vahvasti Iso-Britannian poliisin työssä.

“Odotamme innolla yhteistyötä yhdistyksen jatkaessa vahvaa kansainvälistä tutkimukseen pohjautuvaa kokonaisvaltaista työtä ja tutkimusta lapsiin kohdistuvan seksuaaliväkivallan ennaltaehkäisemiseksi. Simon Bailey tuo vahvaa osaamistaan erityisesti isojen teknologiayritysten vastuusta ja riskeistä lapsille ja siitä, miten näitä uhkia voidaan ennaltaehkäistä. Baileyn strateginen osaaminen vahvistaa yhdistyksen innovatiivista ja kokonaisvaltaista toimintaa, mikä on äärimmäisen tärkeää tulevina vuosina, kun yhdistys jatkaa vahvaa ennaltaehkäisevää työtään niin tekijöiden hoitoon ohjaamiseksi kuin uhrien ja heidän perheidensä tukemiseksi.” painottaa Ani Ruuskanen, Suojellaan Lapsia ry:n hallituksen puheenjohtaja.


"Minulla on ilo liittyä Suojellaan Lapsia ry:n strategiseksi erityisasiantuntijaneuvonantajaksi, sillä Ninan ja tiimin tekemä työ edistää merkittävästi ymmärrystämme lapsiin kohdistuvan seksuaaliväkivallan maailmanlaajuisesta uhasta, ja toivon voivani tuoda lisäarvoa heidän tutkimukseensa ja työhönsä." Simon Bailey sanoo.

Comments


bottom of page