top of page
  • Protect Children

Hiljaisuutta rikkova “Shame - European Stories” valokuvanäyttely Mall of Tripla:ssa 27.5-11.6

Päivitetty: 31. toukok. 2023

AJANKOHTAISTA


Hiljaisuutta rikkova Shame – European Stories näyttely avaa lapsiin kohdistuvan seksuaaliväkivallan ilmiön laajuutta ja nostaa keskiöön väkivallan selviytyjien kokemukset. Näyttely on nähtävissä Mall of Tripla:ssa 27.5-11.6.


Italiasta Ruotsiin – Romaniasta Suomeen: Palkittu valokuvatoimittaja Simone Padovani on kuvannut ja haastatellut lähes sata lapsuudessa seksuaaliväkivallan ja kaltoinkohtelun uhriksi joutunutta henkilöä ympäri Eurooppaa, osana Eurooppalaista Justice Initiative- oikeusaloitetta. Ilmiön laajuutta ei ole koskaan aikaisemmin avattu vastaavalla tavalla. Hiljaisuutta rikkovan SHAME - European Stories- näyttelyn kansainväliset avajaiset toteutettiin arvostetussa Venetsian Biennale tapahtumassa toukokuussa 2022, jonka jälkeen näyttely on kiertänyt eri puolilla Eurooppaa, niin Strasbourgista Lissaboniin kuin Bilbaosta Bucharestiin.

Suojellaan Lapsia ry tuo nyt arvostetun näyttelyn Helsinkiin, Mall of Tripla:an. Yhdistys edistää myös näyttelyn yhteydessä kansalaisten tietoisuutta lasten suojelemisen tarpeesta netissä ja kannustaa vetoomuksen allekirjoittamiseen #SinäPäätät kampanjalla Mall of Tripla:n ensimmäisessä kerroksessa 26.5 - 9.6.2023.

Näyttely on esillä 27.5-11.6.2023, Mall of Tripla, 3. krs.

Suojellaan Lapsia ry:n promootiopiste esillä 26.5-9.6, Mall of Tripla, 1. krsComments


bottom of page