top of page
  • Matilda Sandvik

Suojellaan Lapsia ry mukana Educa- messuilla 2023!

Päivitetty: 4. tammik. 2023

AJANKOHTAISTA


Suojellaan Lapsia ry jakaa maksutonta, lasten turvataitoja edistävää materiaalia Educassa!


Suojellaan Lapsia ry on mukana Educa-messuilla 2023! Rekisteröidy messuille ja tule tutustumaan tiimiimme ja maksuttomiin materiaaleihimme messuosastollamme 6t68. Osastolla voit myös pyöräyttää Onnenpyörää, jossa palkintoina mm. lasten tunne- ja turvataitoja kehittäviä lastenkirjoja ja pelejä!


Suojellaan Lapsia ry tuottaa maksuttomia materiaaleja perheille, nuorille ja lasten kanssa työskenteleville ammattilaisille, joiden avulla voidaan opettaa ja oppia digiturvataitoja, tunnetaitoja ja muita hyödyllisiä taitoja lasten turvallisuuden edistämiseksi. Materiaalimme ovat kehityspsykologiaan, kasvatustieteeseen, psykoterapiaan, ihmisoikeuksiin, lasten oikeuksiin ja rikosoikeuteen erikoistuneiden asiantuntijoidemme kehittämiä, ja ne perustuvat viimeisimpään tutkimustietoomme.


Suojellaan Lapsia ry:n toiminnanjohtaja, erityisasiantuntija Nina Vaaranen-Valkonen ja kehityspsykologian asiantuntija Katariina Leivo puhuvat lauantaina 28.1 Taito-lavalla.Opettajat ja varhaiskasvattajat ovat äärimmäisen tärkeässä roolissa varmistamaan, että jokaisella lapsella on perustiedot ja taidot toimia digiarjen eri tilanteissa. Suojellaan Lapsia ry:n kehittämä Varhain on Parhain- digiturvataitomalli on edistänyt Suomessa jo yli 5 000 lapsen digiturvataitoja etätyöpajojen kautta ja vahvistanut yli 12 000 ammattikasvattajan kykyä opettaa digiturvataitoja ja turvataitoja, sekä tarjota traumainformoitua tukea lapsille.


Ennaltaehkäisy on parasta lasten suojelua ja jokaisen ammattikasvattajan vastuulla on edistää väkivallattoman lapsuuden toteutumista. Tule tapaamaan meitä Educassa ja kuulemaan asiantuntijoidemme puheenvuoroa 28.1 siitä, mitä sinä voit tehdä lapsiin kohdistuvan häirinnän, houkuttelun ja seksuaaliväkivallan ennaltaehkäisemiseksi ja tukeaksesi lasten turvallisempaa digiarkea.

Nähdään Educassa!

ความคิดเห็น


bottom of page