top of page
  • Protect Children

Stop, Slow & Go - Yleisohje opettajalle

Päivitetty: 10. lokak. 2022

STOP, SLOW & GO MATERIAALIPAKETTIYleisohje opettajalle


Digiturvataitoja on hyvä alkaa opettaa lapsille mahdollisimman varhain, jotta niistä tulee luonnollinen osa lapsen elämää. Stop, Slow & Go – opettajan opas antaa ohjeistuksen digiturvataitoteemojen käsittelyyn oman luokkasi tai lapsiryhmäsi kanssa.
Stop, Slow & Go - Yleisohje opettajalle
.
Lataa • 2.09MB

Huom! Materiaalipakettiin kuuluu myös opaslehtinen huoltajille sekä lisämateriaaleja. Löydät kaikki Stop, Slow & Go materiaalit, mukaan lukien digiturvataitomateriaalit 5-6- ja 7-9- vuotiaille, täältä.


 

On tärkeää, että olet läsnä ja tuet oppilaitasi, jotta he voivat turvallisesti nauttia hyödyistä, joita digiliikenne heille tarjoaa. Voit rohkeasti kannustaa tutkimaan digitaalista ympäristöä, kunhan olet tietoinen heidän menemisistään ja tekemisistään. Aivan kuten fyysisessäkin ympäristössä, kun opetat esimerkiksi liikennesääntöjä tai neuvot, kuinka suhtautua vieraisiin ihmisiin.


Stop, Slow & Go on digiturvallisuuteen liittyvä valmis materiaalipaketti, joka antaa sinulle selkeän ohjeistuksen siitä, kuinka käsitellä digiturvallisuusteemoja oman luokkasi tai lapsiryhmäsi kanssa. Lasten on tärkeä harjoitella myös digiliikenteen osalta, mikä asiat ovat kiellettyjä (STOP), mietityttäviä (SLOW) tai sallittuja (GO). Materiaalipaketti on varhaiskasvatus- ja alkuopetussuunnitelman mukainen.


Comments


bottom of page