top of page
  • Protect Children

Stop, Slow & Go - Opaslehtinen huoltajille

Päivitetty: 10. lokak. 2022

STOP, SLOW & GO MATERIAALIPAKETTIOpaslehtinen huoltajille


Stop, Slow & Go -kokonaisuuteen kuuluu tämä huoltajille lähetettävä opaslehtinen, johon on koottuna yleistietoa materiaalipaketista, pieniä kotitehtäviä tehtäväksi yhdessä lapsen kanssa sekä aiheita yhteistä pohdintaa varten.
Stop, Slow & Go - Opaslehtinen huoltajille
.
Download • 5.46MB

Huom! Materiaalipakettiin kuuluu myös yleisohje opettajalle sekä lisämateriaaleja. Löydät kaikki Stop, Slow & Go materiaalit, mukaan lukien digiturvataitomateriaalit 5-6- ja 7-9- vuotiaille, täältä.


 

On tärkeää, että olet läsnä ja tuet oppilaitasi, jotta he voivat turvallisesti nauttia hyödyistä, joita digiliikenne heille tarjoaa. Voit rohkeasti kannustaa tutkimaan digitaalista ympäristöä, kunhan olet tietoinen heidän menemisistään ja tekemisistään. Aivan kuten fyysisessäkin ympäristössä, kun opetat esimerkiksi liikennesääntöjä tai neuvot, kuinka suhtautua vieraisiin ihmisiin.


Stop, Slow & Go on digiturvallisuuteen liittyvä valmis materiaalipaketti, joka antaa sinulle selkeän ohjeistuksen siitä, kuinka käsitellä digiturvallisuusteemoja oman luokkasi tai lapsiryhmäsi kanssa. Lasten on tärkeä harjoitella myös digiliikenteen osalta, mikä asiat ovat kiellettyjä (STOP), mietityttäviä (SLOW) tai sallittuja (GO). Materiaalipaketti on varhaiskasvatus- ja alkuopetussuunnitelman mukainen.


bottom of page