top of page
  • Protect Children

Stop, Slow & Go - Opaslehtinen huoltajille

Päivitetty: 6. helmik.

STOP, SLOW & GO MATERIAALIPAKETTI


Stop, Slow & Go -kokonaisuuteen kuuluu tämä huoltajille lähetettävä opaslehtinen, johon on koottuna yleistietoa materiaalipaketista, pieniä kotitehtäviä tehtäväksi yhdessä lapsen kanssa sekä aiheita yhteistä pohdintaa varten.


Opaslehtinen on alta ladattavissa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, arabiaksi, somaliaksi ja espanjaksi. Saat eri kieliversiot auki klikkaamalla nuolta.


Huom! Materiaalipakettiin kuuluu myös yleisohje opettajalle sekä lisämateriaaleja. Löydät kaikki Stop, Slow & Go -materiaalit, mukaan lukien digiturvataitomateriaalit 5-6- ja 7-9-vuotiaille, täältä.On tärkeää, että olet läsnä ja tuet oppilaitasi, jotta he voivat turvallisesti nauttia hyödyistä, joita digiliikenne heille tarjoaa. Voit rohkeasti kannustaa tutkimaan digitaalista ympäristöä, kunhan olet tietoinen heidän menemisistään ja tekemisistään. Aivan kuten fyysisessäkin ympäristössä kun opetat esimerkiksi liikennesääntöjä tai neuvot kuinka suhtautua vieraisiin ihmisiin.


Stop, Slow & Go on digiturvallisuuteen liittyvä valmis materiaalipaketti, joka antaa sinulle selkeän ohjeistuksen siitä, kuinka käsitellä digiturvallisuusteemoja oman luokkasi tai lapsiryhmäsi kanssa. Lasten on tärkeä harjoitella mikä asiat ovat kiellettyjä (STOP), mietityttäviä (SLOW) tai sallittuja (GO) myös digiliikenteen osalta.

Materiaalipaketti on varhaiskasvatus- ja alkuopetussuunnitelman mukainen.


🇫🇮 Finnish Suomi

Stop, Slow & Go - Opaslehtinen huoltajille
.
Lataa • 5.46MB

🇬🇧 English

🇸🇪 Swedish Svenska

🇷🇺 Russian русский

AR Arabic

SO Somali

ES Spanish Español


Kommentit


bottom of page