top of page
  • Protect Children

Stop, Slow & Go - Material för digitala säkerhetskunskaper för 5-6 åringar

Päivitetty: 21. heinäk. 2022

STOP, SLOW & GO MATERIALPAKETMaterial för digitala säkerhetskunskaper för 5-6 åringar


Kip-besättningen har landat på jorden. Dörren till rymdskeppet öppnas. Tuka, Maco, Soca och Waaba börjar promenera längs stigen. Framför dem finns en stor väg.


Vad händer sen?
Stop, Slow & Go - För 5-6- åringar
.
Download • 13.14MB

Obs! Materialpaketet innehåller också en allmän anvisning för lärare, ett informationsbrev för vårdnadshavare och tilläggsmaterial. Du hittar alla Stop, Slow & Go materialen, inklusive materialen för 7-9- åringar, här.


 

Det är viktigt att du är närvarande och att du stöder dina elever så att de kan tryggt dra nytta av allt som digitaltrafiken har att erbjuda. Du kan självsäkert uppmuntra dem att forska de digitala omgivningarna, så länge som du är medveten om var de rör sig och vad de gör. Just så som i den fysiska omgivningen då du lär dem till exempel trafikregler eller ger råd för hur man ska förhålla sig till främlingar.


Stop, Slow & Go är ett färdigt materialpaket gällande digital säkerhet, som ger dig tydliga anvisningar för hur du kan hantera teman gällande digital säkerhet i din klass eller med dina barngrupper. Det är viktigt för barn att öva vad som är förbjudet (STOP), fundersamt (SLOW) och eller tillåtet (GO) också inom digitaltrafiken.

Materialpaketet är i regel med läroplanen.bottom of page