top of page
  • Protect Children

Stop, Slow & Go - Digiturvataitomateriaalit 5-6- vuotiaille

Päivitetty: 10. lokak. 2022

STOP, SLOW & GO MATERIAALIPAKETTIDigiturvataitomateriaalit 5-6 vuotiaille


Kip-miehistö on laskeutunut Maahan. Avaruusaluksen ovi aukeaa. Tuka, Maco, Soca ja Waaba lähtevät kulkemaan polkua pitkin. Edessä on suuri tie.


Mitä sitten tapahtuu?
Stop, Slow & Go - Digiturvataitomateriaalit 5-6- vuotiaille
.
Lataa • 12.87MB

Huom! Materiaalipakettiin kuuluu myös yleisohje opettajalle, opaslehtinen huoltajille sekä lisämateriaaleja. Löydät kaikki Stop, Slow & Go materiaalit, mukaan lukien materiaalit 7-9- vuotiaille, täältä.


 

On tärkeää, että olet läsnä ja tuet oppilaitasi, jotta he voivat turvallisesti nauttia hyödyistä, joita digiliikenne heille tarjoaa. Voit rohkeasti kannustaa tutkimaan digitaalista ympäristöä, kunhan olet tietoinen heidän menemisistään ja tekemisistään. Aivan kuten fyysisessäkin ympäristössä, kun opetat esimerkiksi liikennesääntöjä tai neuvot, kuinka suhtautua vieraisiin ihmisiin.


Stop, Slow & Go on digiturvallisuuteen liittyvä valmis materiaalipaketti, joka antaa sinulle selkeän ohjeistuksen siitä, kuinka käsitellä digiturvallisuusteemoja oman luokkasi tai lapsiryhmäsi kanssa. Lasten on tärkeä harjoitella myös digiliikenteen osalta, mikä asiat ovat kiellettyjä (STOP), mietityttäviä (SLOW) tai sallittuja (GO). Materiaalipaketti on varhaiskasvatus- ja alkuopetussuunnitelman mukainen.


Comments


bottom of page