Sinä Riität- podcast
top of page
  • Protect Children

Sinä Riität- podcast

PODCAST


Sinä Riität- podcast


Suojellaan Lapsia ry:n Sinä Riität-podcastissa Suojellaan Lapsia ry:n toiminnanjohtaja, erityisasiantuntija, psykoterapeutti Nina Vaaranen-Valkonen ja psykologi Nina Lyytinen keskustelevat aiheesta yhdessä vanhemman kanssa, jonka lapsi on joutunut seksuaalirikoksen kohteeksi. Podcast nostaa esiin vanhempien tarpeen tulla kohdatuiksi, kuulluiksi ja ymmärretyiksi juuri niillä voimavaroilla ja tunteilla, joita he rikosprosessin eri vaiheissa kokevat.



Kuuntele Sinä Riität- podcast Osa 1

Sinä Riität- podcast Osa 1 - kesto 42:31


 

Kuuntele Sinä Riität- podcast Osa 2


Toivo ja toipuminen, Sinä Riität- podcast Osa 2 - kesto 18:28


 

Suojellaan Lapsia ry järjestää vertaistuellista toimintaa vanhemmille ja huoltajille, joiden lapsi on joutunut seksuaalirikoksen kohteeksi.


Suojellaan Lapsia ry:n Sinä Riität-vertaistuellisen toiminnan tavoitteena on vahvistaa vanhempien ja huoltajien jaksamista ja pystyvyyttä lapsen tukemiseen pitkän rikosprosessin ajan. Vanhemmille tuotettavat materiaalit ja Sinä Riität- ryhmätoiminta mahdollistaa vanhemmille omien kokemusten, ajatusten ja tunteiden läpikäymisen. Ryhmään osallistuminen tarjoaa vertaistukea turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä muiden samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa.


Sinä Riität ryhmiin haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Ryhmä on valtakunnallinen, voit osallistua miltä tahansa paikkakunnalta. Kokoontumiset toteutetaan etäyhteydellä videovälitteisesti. Ryhmä on osallistujilleen maksuton.



bottom of page